OUR NETWORK: TiVo Community TechLore Explore3DTV DVRplayground Dijit Community See all... About UsAdvertiseContact Us

 
Learn about scoring Forum's Raw Score: 99314.1
September 26, 2010 12:55 PM

Categories: WN Series Open Source Firmware

Rating (0 votes)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rate This!

Member Avatar

bhoefer

Member
Joined: 01/25/2010

Hi everyone,

I think i missconfigured my router by setting the following value:

LAN Interface - bridged

Now I can't ping/telnet/ssh the router...

Any suggestions, what I can do to get my router back to life???

I've been trying to 30-30-30 reset the router a couple of time (releasing the reset button after 90 seconds, releasing the reset button after 90 seconds
and pulling the power cord, releasing the reset button after 90 seconds
and switching the power button....)

Do you have any other idea how i can reset the firmware or anything else??

Hope anybody can held me...

Thanks in advance

Bjoern 

Discussion:    Add a Comment | Comments 1-4 of 4 | Latest Comment

September 26, 2010 11:58 PM

See the folllowing link.

http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Hard_reset_or_30/30/30

September 27, 2010 1:40 PM

thx for the link - but it did'nt worked (neither with the reset- nor with the WPS- Button...

The major problem is, that the system is running fine - but i actually cant access it, because the lan-interface is in bridged mode and doesn't respond to _anything_.

Any other suggestions than using a ttl-based restore???

October 17, 2010 9:06 PM

Sudipta said: See the folllowing link. http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Hard_reset_or_30/30/30

Did you not read???
I've been trying to 30-30-30 reset the router a couple of time (releasing the reset button after 90 seconds, releasing the reset button after 90 seconds
and pulling the power cord, releasing the reset button after 90 seconds
and switching the power button....)

October 17, 2010 10:34 PM updated: October 17, 2010 10:36 PM

Bjoern:

Open up a cmd window and start a continuous ping to the router (192.168.X.X). Power off the unit, then plug it back in. If you see any response at all as you plug in power, you may be able to tftp the NETGEAR stock firmware if you time it correctly (may need many tries). See Note 6 of http://www.dd-wrt.com/phpBB2/viewtopic.php?t=51486

If that fails, you need to debrick. See http://www.myopenrouter.com/article/20501/Reset-Debrick-NETGEAR-WNR3500L-Pin-... (THIS IS RISKY).

Better yet, see
http://www.myopenrouter.com/article/13859/How-To-Debrick-Your-NETGEAR-WNR3500...

Netgear WNDR3700V1

Discussion:    Add a Comment | Comments 1-4 of 4 | Latest Comment

Add Your Reply

(will not be displayed)

Email me when comments are added to this thread

 
 

Please log in or register to participate in this community!

Log In

Remember

Not a member? Sign up!

Did you forget your password?

You can also log in using OpenID.

close this window
close this window