OpenWRT

12 posts / 0 new
Last post
lobyte
lobyte's picture
OpenWRT

Installed OpenWrt 12.09.1 firmware, did factory reset, but WiFi available only bg and a.

lobyte
lobyte's picture
Latest build OpenWRT: https:/
lobyte
lobyte's picture
LEDE project: https:/
dissent
dissent's picture
lobyte, USB ports do not

lobyte, USB ports do not operate currently in lede, I failed to add support for it. Any help would be appreciated. 

lobyte
lobyte's picture
Unfortunately USB ports do

Unfortunately USB ports do not work on latest firmware OpenWRT and LEDE.

lobyte
lobyte's picture
Enable USB ports:

Enable USB ports:

echo -n 15 > /sys/class/gpio/export
echo -n out > /sys/class/gpio/gpio15/direction
echo -n 1 > /sys/class/gpio/gpio15/value
echo -n 16 > /sys/class/gpio/export
echo -n out > /sys/class/gpio/gpio16/direction
echo -n 1 > /sys/class/gpio/gpio16/value

lobyte
lobyte's picture
The latest build LEDE OpenWRT

The latest build LEDE OpenWRT 22.08.2016 r1399 include support USB for R7800.

jiajianrq
jiajianrq's picture
thank you

thank you

jiajianrq
jiajianrq's picture
The latest build LEDE can't

The latest build LEDE can't install block-mount

lyndros
lyndros's picture
No new firmware yet?... wanna

No new firmware yet?... wanna try it but it but the version is very old...

jwolf
jwolf's picture
The date of the newset

The date of the newset firmware is October 3rd.  Seems new to me.

lobyte
lobyte's picture
First stable release build
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.