Problem after flashing R7000 with tomato-R7000-initial.chk

5 posts / 0 new
Last post
rob-fabs
rob-fabs's picture
Problem after flashing R7000 with tomato-R7000-initial.chk

Hello I have flashed the r7000 wiith the original  image tomato-r7000-initial.chk. the r7000 rebooted with power light and data cable lights showing. i can see WIFI connections with my computer but cannot connect, it wont connect with ethernet cable either. It wont do a reset.

Wondering if somebody has had this issue and been able to fix it..

Thanks in advance 

Rob 

 

no1baggiesfan
no1baggiesfan's picture
Just had exact same issue

Just had exact same issue here too

flashed router with initial.chk now I cannot access router, tried resetting the router but nothing, power light is white, wan light is white, lan light is white, no wifi

cannot ping 192.168.1.1

 

 

rob-fabs
rob-fabs's picture
Yes that is the issue, have

Yes that is the issue, have you had any luck with a workaround? Please let me know as I am stuck.

I have WIFI but cant login to it 

no1baggiesfan
no1baggiesfan's picture
scoured the net till my eyes

scoured the net till my eyes bled lol, apart from jtagging I dont think it is possible, I had to take my router back to the store, luckily for me it was only 3 weeks old, got a replacement now, as for your solution, if you have wifi then you are better off than I was lol, my wifi was dead, have you tried all possible user/pass combo's ?

admin/password etc 

rob-fabs
rob-fabs's picture
Tried all passwords I could

Tried all passwords I could think off as well as the password printed on the back of the r7000

all suggestions are welcome 

thank you