R7000 still bricked after firmware upload

1 post / 0 new
woodhst2
woodhst2's picture
R7000 still bricked after firmware upload

My R7000 was bricked.  Following the excellent advice on this forum, I have been able to upload the firmware file using a USB/serial cable, putty/tftp and the transfer apparently worked - "transfer successful".  After this the router seemed to be re-booting (activity in putty console) but ends up simply cycling round as it did before, implying the flash was actually NOT successful.  I've tried different firmware versions each with apparent success but none actually truly successful.  Any ideas?

There are vaious nasty looking lines (to my un-trained eye) in the putty console report, things like this (this is just a small selection):

[    3.350000] Bad eraseblock 111 at 0x000000de0000
[    3.360000] Bad eraseblock 139 at 0x000001160000
[    3.370000] Bad eraseblock 164 at 0x000001480000
[    3.400000] Bad eraseblock 260 at 0x000002080000
[    3.410000] Bad eraseblock 270 at 0x0000021c0000
[    3.420000] Bad eraseblock 303 at 0x0000025e0000
[    3.430000] Bad eraseblock 320 at 0x000002800000
[    3.440000] Bad eraseblock 344 at 0x000002b00000
[    3.450000] Bad eraseblock 361 at 0x000002d20000
[    3.470000] Bad eraseblock 406 at 0x0000032c0000
[    3.480000] Bad eraseblock 415 at 0x0000033e0000
[    3.490000] Bad eraseblock 418 at 0x000003440000
[    3.500000] Bad eraseblock 433 at 0x000003620000
[    3.530000] Bad eraseblock 521 at 0x000004120000
[    3.560000] Bad eraseblock 617 at 0x000004d20000
[    3.670000] Bad eraseblock 956 at 0x000007780000
[    3.690000] Options: NO_AUTOINCR,NO_READRDY,
[    3.700000] Creating 2 MTD partitions on "brcmnand":
[    3.700000] 0x000002600000-0x000007b00000 : "brcmnand"
[    3.710000] 0x000007b00000-0x000008000000 : "OpenVPN"
[    3.720000] SQUASHFS error: Xattrs in filesystem, these will be ignored
[    3.730000] VFS: Mounted root (squashfs filesystem) readonly on device 31:3.
[    3.740000] devtmpfs: mounted
[    3.750000] Freeing init memory: 224K
[sighandler]: No more events to be processed, quitting.
[cleanup]: Waiting for children.
[cleanup]: All children terminated.
Reading board data...
WSC UUID: 0x7437251ecd36a4e738aa81b097998a4c
NTP synchronized date/time: Fri Sep 19 15:12:20 2014
MAC address of 1st STA connected: 7C-7A-91-22-42-41
No RF parameters! Use default.
### main:1465 Set Normal Power!
[    8.550000] Initialise conn table 2048 entries
insmod: proxyarp.ko: no module by that name found
insmod: usbcore.ko: no module by that name found
insmod: ehci-hcd.ko: no module by that name found
insmod: wl_high.ko: no module by that name found
eth3: cmd=14: No such device
wl1 not up in 3 sec
Hit enter to continue...WARNING: console log level set to 1
set_ntgr_vendor_ie:163 command (wl -i eth1 del_ie 63 6 00:14:6C 000000)
set_ntgr_vendor_ie:185 command (wl -i eth1 add_ie 63 6 00:14:6C 000000)
set_ntgr_vendor_ie:193 command (wl -i wl0.1 del_ie 63 6 00:14:6C 000000)
set_ntgr_vendor_ie:214 command (wl -i wl0.1 add_ie 63 6 00:14:6C 000000)
set_ntgr_vendor_ie:163 command (wl -i eth2 del_ie 63 6 00:14:6C 000000)
set_ntgr_vendor_ie:185 command (wl -i eth2 add_ie 63 6 00:14:6C 000000)
set_ntgr_vendor_ie:193 command (wl -i wl0.1 del_ie 63 6 00:14:6C 000000)
set_ntgr_vendor_ie:214 command (wl -i wl0.1 add_ie 63 6 00:14:6C 000000)
set_ntgr_vendor_ie:163 command (wl -i eth1 del_ie 63 6 00:14:6C 000000)
set_ntgr_vendor_ie:185 command (wl -i eth1 add_ie 63 6 00:14:6C 000000)
set_ntgr_vendor_ie:193 command (wl -i wl0.1 del_ie 63 6 00:14:6C 000000)
set_ntgr_vendor_ie:214 command (wl -i wl0.1 add_ie 63 6 00:14:6C 000000)
set_ntgr_vendor_ie:163 command (wl -i eth2 del_ie 63 6 00:14:6C 000000)
set_ntgr_vendor_ie:185 command (wl -i eth2 add_ie 63 6 00:14:6C 000000)
set_ntgr_vendor_ie:193 command (wl -i wl0.1 del_ie 63 6 00:14:6C 000000)
set_ntgr_vendor_ie:214 command (wl -i wl0.1 add_ie 63 6 00:14:6C 000000)
set_ntgr_vendor_ie:163 command (wl -i eth1 del_ie 63 6 00:14:6C 000000)
set_ntgr_vendor_ie:185 command (wl -i eth1 add_ie 63 6 00:14:6C 000000)
set_ntgr_vendor_ie:193 command (wl -i wl0.1 del_ie 63 6 00:14:6C 000000)
set_ntgr_vendor_ie:214 command (wl -i wl0.1 add_ie 63 6 00:14:6C 000000)
set_ntgr_vendor_ie:163 command (wl -i eth2 del_ie 63 6 00:14:6C 000000)
set_ntgr_vendor_ie:185 command (wl -i eth2 add_ie 63 6 00:14:6C 000000)
set_ntgr_vendor_ie:193 command (wl -i wl0.1 del_ie 63 6 00:14:6C 000000)
set_ntgr_vendor_ie:214 command (wl -i wl0.1 add_ie 63 6 00:14:6C 000000)
set_ntgr_vendor_ie:163 command (wl -i eth1 del_ie 63 6 00:14:6C 000000)
set_ntgr_vendor_ie:185 command (wl -i eth1 add_ie 63 6 00:14:6C 000000)
set_ntgr_vendor_ie:193 command (wl -i wl0.1 del_ie 63 6 00:14:6C 000000)
set_ntgr_vendor_ie:214 command (wl -i wl0.1 add_ie 63 6 00:14:6C 000000)
set_ntgr_vendor_ie:163 command (wl -i eth2 del_ie 63 6 00:14:6C 000000)
set_ntgr_vendor_ie:185 command (wl -i eth2 add_ie 63 6 00:14:6C 000000)
set_ntgr_vendor_ie:193 command (wl -i wl0.1 del_ie 63 6 00:14:6C 000000)
set_ntgr_vendor_ie:214 command (wl -i wl0.1 add_ie 63 6 00:14:6C 000000)
killall: upnp: no process killed
upnp: No such file or directory
killall: eapd: no process killed
eth1: WLC_GET_VAR(psta_if): Invalid argument
eth2: WLC_GET_VAR(psta_if): Invalid argument
Set event_msg bitvec [6 8 10 12 25 44] on wl0[eth1]
Set event_msg bitvec [6 8 10 12 25 44] on wl1[eth2]
 
### nas: Apr 29 2016 23:54:29 version 7.14.89.26026.3 (r627234)
killall: wps_monitor: no process killed
killall: wps_ap: no process killed
killall: wps_enr: no process killed
Digital core power voltage set to 1.0V
Decompressing...done
Digital core power voltage set to 1.0V